LIVIU DRAGNEA: Noi, cei de la PSD, nu suntem nici BARONI, nici CORUPTI, nici COMUNISTI

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a afirmat duminica, la CONGRESUL EXTRAORDINAR al PSD, ca social-democratii sunt oameni seriosi si cinstiti si ca nu sunt nici BARONI, nici CORUPTI, nici COMUNISTI.

“Membrii nostri de partid sunt oameni seriosi, cinstiti si responsabili, sunt oameni care muncesc din greu si sunt respectati in comunitatile lor. Sunt oameni care tin la partid si s-au batut pentru el atunci cand pentru partid a fost greu si s-au saturat sa li se spuna in fata mereu aceleasi lucruri: baroni, corupti, comunisti. Ei nu sunt nici baroni, nici corupti, nici comunisti si PSD este in primul rand partidul lor. Votul celor 450.000 de membri care au fost duminica sa voteze a insemnat mai mult decat alegerea unui presedinte, a insemnat alegerea unui drum nou. Pentru mine, votul de duminica este un moment zero de la care incepem reconstructia unui spirit nou in PSD, un partid autentic de stanga, un partid care va pune intotdeauna pe primul loc oamenii. Este momentul sa spunem clar cine suntem, pentru cine si pentru ce facem politica”, a declarat DLIVIU DRAGNEA, validat ca lider al PSD la CONGRESUL EXTRAORDINAR.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA: AM ALES CEEA CE ERA CORECT, NU CEEA CE ERA AVANTAJOS; CRED IN PARTENERIATUL PSD-UNPR

LIVIU DRAGNEA a adaugat ca PSD va face politica celor care lucreaza in intreprinderi, in spitale, in supermaketuri, a celor care nu au weekend liber, care lucreaza cu multe ore peste program fara sa aiba curaj sa ceara bani in plus de frica pierderii locului de munca, a celor care si-au facut afaceri, mai mici sau mai mari, a celor care creeaza, care duc mai departe traditiile romanesti, dar si pe a celor care au plecat in strainatate sa lucreze.

“Ministerul romanilor de pretutindeni trebuie sa aiba un buget care sa sprijine educatia in limba romana, dar si educatia comunitara si spirituala consistenta”, a precizat Dragnea.

Sursa foto: jurnalul