Liviu Dragnea: Nu iau in considerare sa demisionez din Guvern

DRAGNEA: Sunt sanse foarte mici sa discutam cu PPDD despre intrarea lor la guvernare

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca nu va demisiona din Guvern si ca dosarul pentru care a fost trimis in judecata contine cateva acuzatii absurde.

„Nu iau in calcul sa demisionez. Astept ca presedintele sa probeze aceste acuzatii absurde. In ce priveste demisia, sunt niste proiecte la care m-am anagajat cand am intrat in Guvern si vreau sa le duc la capat”, a declarat Dragnea.

“Poate e si un lucru bun in toata nebunia asta. Acum opinia publica o sa aiba posibilitatea sa vada toate aberatiile din dosar, sa vada toate acuzatiile care spun ca o activitate de campanie electorala este o infractiune. Faptul ca sunt acuzat ca am trimis niste mesaje pe care nu le-am trimis, ca am organizat un sistem informatic pe care nu l-am organizat si pentru ca oamenii au venit la vot, asta este o lovitura destul de mare la temelia democratiei. Asta inseamna ca oricine organizeaza o campanie elctorala poate fi considerat infractor”, a declarat vicepremierul.

„Este o decizie politica. Sunt nevinovat si se va demonstra acest lucru”, a mai spus vicepremierul.

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata. Dosarul lui Dragnea a ajuns, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), dupa ce procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a semnat documentul.

Sursa foto: adevarul.ro