LIVIU DRAGNEA: Nu va fi facuta o REMANIERE guvernamentala

Presedintele PSD LIVIU DRAGNEA a declarat vineri ca nu va fi facuta o remaniere guvernamentala, insistand ca acest lucru nu a fost discutat nici cu premierul VICTOR PONTA si nici in coalitie.

Intrebat de jurnalisti, la finalul sedintei Comitetului Executiv National (CExN), daca se pregateste o remaniere guvernamentala, DRAGNEA a afirmat: “Rapsunsul este NU. Am spus-o la toate iesirile mele publice. Nici eu, nici premierul VICTOR PONTA nu am avut o discutie intre noi despre o posibila remaniere, nu am avut o astfel de discutie nici in coalitie. Cine lanseaza aceste zvonuri nu stiu si, sincer, nici nu ma intereseaza”.

CITESTE SI: DRAGNEA: PSD nu ii va retrage sprijinul lui PONTA. Remanierea guvernului, un ZVON

Intr-o emisiune televizata, DRAGNEA a declarat ca ”nu s-a discutat in partid despre nicio remaniere, nici oficial, nici neoficial. (…) Nu exista nicio intentie de remaniere la ora la care vorbim noi. Am discutat si cu premierul VICTOR PONTA pe marginea acestor zvonuri care circula. Nici eu nu am in intentie, nici dumnealui nu are in intentie, nici din partea colegilor din coalitie nu am auzit nicio intentie de remaniere. Deci, este un zvon care nu are niciun suport real”.

CITESTE SI: PSD ia in calcul o remaniere a guvernului PONTA. Printre cei vizati s-ar afla MATACHE SI CAZANCIUC – surse

Liderul social-democrat nu a negat faptul ca in partid ar putea sa existe nemultumiri si nu a exclus faptul ca pana la finalul lui 2016 nu va avea loc nicio remaniere guvernamentala.

Sursa foto: b1tv