LIVIU DRAGNEA: O sa fim mai atenti in TURUL II de unde vin autocare, trenuri si microbuze

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a afirmat joi ca i s-a parut ciudat numarul mare de voturi de pe listele suplimentare din 2 noiembrie, chiar si in judetul Teleorman, si a aratat ca va fi mai atent in turul doi al prezidentialelor de unde vor veni autocare, microbuze, trenuri.

“Mie mi s-a parut putin ciudat, la Cluj, 25.000 de oameni au votat pe listele suplimentare brusc. Si la Teleorman au fost multi pe listele suplimentare. Bine, noi am fost mandri ca a devenit dintr-o data atractie turistica, dar o sa fim mai atenti in turul 2. Eu nu spun ca nu s-a votat corect. Nu e foarte greu sa-ti dai seama cand faci analiza serioasa la sectiile de vot din cei care voteaza pe listele suplimentare. Nu stii fiecare cum a votat, dar intr-o sectie de vot iti cam stii electoratul si, cand vezi ca acolo au venit in plus fata de alte tururi de scrutin niste cetateni care nu erau din localitate si un numar de voturi pentru Klaus Iohannis, sigur ca te gandesti la asta. Dar eu cred ca Teleormanul, dezvoltandu-se foarte mult, a devenit o atractie turistica. O sa fim mai atenti in turul 2, daca vin autocare, vin microbuze, vin trenuri, o sa ne uitam de unde vin”, a declarat Dragnea, la sediul central al PSD.

CITESTE SI: SCANDAL in PSD: Olguta Vasilescu a fost pusa la punct dupa atacul la adresa lui IOAN RUS 

El a adaugat ca a primit sesizari de la colegi, nu numai in Teleorman. “Peste tot s-a verificat, nu s-a gasit nimic. Eu nu am spus ca a fost ilegal, ci am constatat asa… Noi nu am fost atenti la cine cum circula, dar am stabilit acum sa fim mai atenti sa vedem ce se intampla cu excursiile astea si in Cluj si prin Iasi. Eu nu am facut acuzatii, nu am folosit cuvantul asta, am facut observatii”, a aratat liderul social-democrat.

Intrebat daca vor fi date indicatii clare in ziua votului sa fie observate autocarele, microbuzele, el a raspuns afirmativ. “Da, in sensul asta le-am spus tuturor colegilor mei, o sa le spun si celor de astazi — printre alte activitati pe care le facem, firesti de campanie, sa ne uitam si la asta”, a subliniat vicepremierul Dragnea.

CITESTE SI: Cea mai mare gafa din istoria campaniilor electorale

Sursa foto: stirileprotv.ro