Liviu Dragnea, operat de urgență! Ce accident a suferit în penitenciar fostul lider PSD

Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, conform unor surse din penitenciar, s-a accidentat în timp ce lucra în atelierul auto al Penitenciarului Rahova, el având nevoie de o intervenție chirurgicală. Anunțul a fost făcut de avocata fostului ldier PSD, Flavia Teodosiu, către Mediafax.

Accidentul, în urma căruia Liviu Dragnea a avut nevoie de o intervenție chirurgicală, a avut loc în timp ce fostul lider politic repara ușa unei dube. Avocata lui Liviu Dragnea a confirmat situația clientului său, adăugând că starea acestuia de sănătate este stabilă. „S-a tăiat pentru că a sărit un flex, când repara ușa de la o dubă. A fost operat și este stabil”, a spus apărătorul lui Dragnea. Contactată de cei de la Antena 3, avocata a explicat ce s-a întâmplat și despre faptul că intervenția chirurgicală a fost făcută în cadrul penitenciarului.

”Flexul cu care tăia a sărit şi i-a tăiat mâna destul de grav, e vorba de o tăietură adâncă, a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală urgent, a fost cusut, i s-a făcut antitenos”, a detaliat avocatul lui Dragnea, Flavia Teodosiu, vineri, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Reamintim faptul că Liviu Dragnea se află în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat, în mai 2019, la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, iar marțea trecută a ajuns la Tribunalul București cu o nouă cerere de eliberare, acuzând faptul că a fost încarcerat ilegal. Avocaţii fostului şef al Camerei Deputaţilor au invocat principiul reţinerii ilegale, după ce, spun ei, a fost condamnat de un complet de 3 judecători de la Curtea Supremă constituit ilegal. Ei au cerut ca Dragnea să fie eliberat imediat şi dosarul să fie rejudecat de un complet specializat în cauze de corupţie. Anterior, avocaţii lui Liviu Dragnea au cerut o amânare, pentru că unul dintre ei era răcit.

Sursa foto: adevarul