LIVIU DRAGNEA: Proiectul de lege pe CODUL FISCAL va fi trimis la promulgare duminica

Proiectul de lege referitor la CODUL FISCAL  va fi trimis la promulgare duminica, a declarat presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, marti, dupa sedinta coalitiei de guvernare.

“Am avut o ultima discutie pe calendarul de aprobare a CODULUI FISCAL. Astazi va fi VOTUL FINAL la Senat, in seara asta va ajunge la Camera Deputatilor. Maine va fi comisia de buget din Camera Deputatilor, joi la 10,00 incepe dezbaterea in plenul Camerei Deputatilor si la 12,00 — 12,30 joi va fi votul final, in asa fel incat duminica sa fie trimis acest proiect de lege la promulgare”, a detaliat Dragnea.

CITESTE SI: SEDINTA COALITIEI DE GUVERNARE. DRAGNEA A ANUNTAT CAND VA FI VOTUL FINAL PENTRU CODUL FISCAL. UPDATE

El a mentionat ca le-a prezentat colegilor din coalitie un set de propuneri pentru imbunatatirea functionarii Parlamentului. “Am convenit impreuna ca pana joi sa se uite pe aceste propuneri si ele fiind o baza de discutie sa se imbunatateasca si joi, dupa votul final, impreuna va vom prezenta acest set de principii. De asemenea, am stabilit luni la ora 14,00 sa avem o intalnire a grupurilor reunite din toata coalitia, o intalnire pe care sa o facem cu premierul si la care sa participe si premierul si toata echipa guvernamentala”, a declarat LIVIU DRAGNEA.

Pe de alta parte, intrebat de jurnalisti privind declaratia copresedintelui PNL ALINA GORGHIU referitoare la atitudinea lui impaciuitoare de care nu se va lasa pacalita LIVIU DRAGNEA a raspuns ca nu o vede bine. “Eu in continuare insist sa iesim din aceasta paradigma a razboiului politic permanent si sa o facem pentru tara si cetatenii romani. Este mult mai importanta tara si cetatenii romani decat banuielile unora sau altora despre ceilalti. (…) Imi exprim speranta ca vom putea colabora si pe legea salarizarii si pe buget si pe votul prin corespondenta si pe un program national de dezvoltare pe termen lung”, a spus liderul social-democrat.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA: AM SPUS INTOTDEAUNA CA SUSTIN GUVERNUL PONTA

In alta ordine de idei, el a reafirmat ca Guvernul este performant. “Este dorinta lor exprimata imediat dupa alegerile prezidentiale. Deocamdata avem un Guvern performant care face ca Romania sa se dezvolte. August este o luna despre care premierul ne-a anuntat ca a fost caracterizata de incasari in plus fata de prevederi cu un miliard de lei, ceea ce ne da semne foarte bune ca lucrurile merg intr-o directie buna si stabila”, a declarat LIVIU DRAGNEA intrebat referitor la faptul ca VASILE BLAGA, copresedinte al PNL, a spus ca ar dori un Guvern minoritar PNL, dar s-ar bucura si de sustinerea UNPR daca ar exista.

Nu in ultimul rand, referitor la faptul ca BLAGA a spus ca se pregatesc de o MOTIUNE de CENZURA el a raspuns ca aceasta este un demers democratic. “Noi suntem intr-o coalitie, nu vedem de ce o motiune de cenzura poate trece in conditiile in care coalitia este destul de larga si avem sustinere serioasa in Parlament pentru Guvern. Este un demers democratic la care au dreptul cei din opozitie. O pot depune cand doresc”, a adaugat LIVIU DRAGNEA.

Sursa foto: gandul