LIVIU DRAGNEA (PSD): ALEGERILE de DUMINICA reprezinta un EXERCITIU de DEMOCRATIE PARTICIPATIVA

Presedintele interimar al PSD LIVIU DRAGNEA a sustinut o conferinta de presa vineri, la sediul central al formatiunii politice. Principala tema abordata de liderul social democrat a vizat alegerile pentru functia de presedinte care au loc duminica.

LIVIU DRAGNEA este candidat unic la aceste alegeri la care, in premiera, vor participa toti membrii PSD. Din cei peste 530.000 de social-democrati sunt asteptati cel putin 400.000 la urnele deschise in toata tara. „Am transmis cateva mesaje colegilor mei din tara. I-am felicitat pentru ca au organizat alegeri in toate organizatiile judetene. I-am rugat sa fie constienti toti de importanta alegerilor de duminica.

CITESTE SI: CATALIN IVAN: VICTOR PONTA ESTE O PROBLEMA PENTRU ROMANIA IN EXTERIOR

I-am mai rugat sa fie luate toate masurile pentru a se asigura conditii civilizate cat si pentru a se lua toate masurile pentru siguranta votului, sa respecte procedurile stabilite prin regulament in primul rand prin amplasarea sectiilor de vot sa nu se organizeze in spatii comerciale. Am vorbit despre cealalta actiune importanta si anume distribuirea de chestionare pe care cei care doresc sa le completeze pentru a ne ajuta in constructia programului politic al PSD.

Aceste alegeri reprezinta un exercitiu de democratie participativa atat pentru cetateni cat si pentru noi. Au fost distribuite 4 milioane de astfel de chestionare”, a declarat LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: DRAGNEA: O PARTICIPARE IN ALEGERI PE LISTE COMUNE PSD-UNPR POATE SA FIE O SOLUTIE BUNA

Sursa foto: gandul