LIVIU DRAGNEA: PSD nu este CAPTIV in GUVERNAREA pe care o conduce

PSD nu este un PARTID CAPTIV intr-o GUVERNARE pe care o conduce, ”speriat de declaratii de la televizor”, a declarat, joi, coordonatorul politic al partidului, LIVIU DRAGNEA, dupa o intalnire cu primarii social-democrati din judet.

”Principalul motiv pentru care am plecat impreuna cu domnul Dolineaschi prin organizatiile judetene reprezinta dorinta presedintelui Victor Ponta si a mea si a noastra de a vedea exact care este starea in organizatiile judetene ale PSD-ului (…) pe de alta parte, sa le spunem colegilor nostri ca PSD nu e un partid captiv care se poate preda cuiva sau care sa fie speriat de eventuale declaratii la televizor si nici un partid care sa fie captiv intr-o guvernare pe care o conduce”, a spus DLIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: Mesaj trimis de VICTOR PONTA musulmanilor romani cu ocazia primei zile a RAMADANULUI 

LIVIU DRAGNEA a spus ca a discutat cu primarii despre stadiul alegerilor interne si despre dorinta de a demara realizarea unei oferte politice serioase pentru 2016-2020, pe care PSD sa o prezinte in perioada urmatoare.

Totodata, LIVIU DRAGNEA a discutat cu primarii despre eventuale propuneri de modificare a legislatiei, pentru a avea o administratie mai buna si mai eficienta.

Sursa foto: adevarul.ro