LIVIU DRAGNEA: PSD nu va ramane la mana niciunui combinator

Liviu Dragnea, presedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), a declarat ca in eventualitatea in care va dori sa candideze la sefia partidului va face echipa cu parlamentarul Sebastian Ghita, insa a subliniat ca prioritare sunt alegerile prezidentiale.

Liderul social-democrat a dat asigurari ca PSD nu va “ramane la mana niciunui combinator”, ca viitorul presedinte al formatiunii va fi ales prin congres si ca procesul de reformare a partidului va continua.

CITESTE SI: OFICIAL! Sebastian Ghita candideaza la SEFIA PSD. Si Dragnea intra in joc 

“Vreau sa transmit un mesaj foarte clar si ferm membrilor PSD si sa-i asigur ca dupa ce Victor Ponta va iesi presedinte, partidul nostru nu va ramane la mana niciunui combinator. Presedintele partidului, dupa ce Victor Ponta, repet, va fi presedintele Romaniei, va fi ales de congres, prin votul membrilor acestui partid, si nu va fi rezultatul unor combinatii care se fac in locuri mai mult sau mai putin obscure. Ii asigur, de asemenea, ca acest partid nu va deveni un partid bizantin, procesul de modernizare a PSD va continua si, de asemenea, daca ma voi hotari sa candidez, voi face echipa cu Sebastian Ghita”, a declarat Liviu Dragnea, miercuri la Cluj-Napoca.

CITESTE SI: VALERIU ZGONEA explica miscarile de ULTIMA ORA din cadrul PSD-ului 

Sursa foto: realitatea.net