LIVIU DRAGNEA reactioneaza dupa DEMISIA lui GABRIEL OPREA. Ce se intampla cu protocolul PSD-UNPR

Presedintele PSD LIVIU DRAGNEA a declarat, joi, ca a fost luat prin surprindere si ca nu a stiut de aceasta decizie a lui GABRIEL OPREA. Totodata, in ceea ce priveste PROTOCOLUL PSD-UNPR, DRAGNEA a declarat ca va purta discutii cu presedintele interimar al partidului, NECULAI ONTANU.

„Nu (n.r. – intrebat daca stia de aceasta decizie a lui Gabriel Oprea). Stiu, dar in ultimele zile n-am avut discutii, n-am avut intalniri, am aflat si eu ca si dvs., astazi. E un protocol semnat intre 2 partide, intre 2 entitati politice. Daca 2 partide semneaza, acel document ramane in vigoare dar sigur ca o sa discut cu domnul presedinte interimar Ontanu si despre acest protocol.

CITESTE SI: GABRIEL OPREA A DEMISIONAT DE LA SEFIA UNPR. CINE II VA LUA LOCUL IN FRUNTEA PARTIDULUI

Repet, o sa am o discutie cu domnul Ontanu, banuiesc ca si domnul Tariceanu va avea. E posibil sa discutam si in trei. Vom vedea in zilele urmatoare. Am auzit ca si dvs. foarte multe zvonuri in unele zile, parlamentari care ar intentiona sa plece la alte partide… o sa discutam. Vreau sa vad de la domnul Ontanu care e viziunea lui, cum intelege sa gestioneze partidul in continuare si in functie de asta vom lua si noi niste decizii”, a declarat LIVIU DRAGNEA.

Sursa foto: realitatea