Liviu Dragnea rezistă din ce în ce mai greu la pușcărie! Ce se întâmplă cu fostul lider PSD

Fostul lider al PSD-ului, Liviu Dragnea rezistă greu în închisoare! Conform cancan.ro, acesta are probleme serioase în Penitenciar şi a ajuns după doar câteva zile cu moralul la pământ. Nu o dată a fost auzit acesta strigându-i numele iubitei, Irina Tănase și gardienii au primit ordin să fie atenți sută la sută pentru a evita o adevărată tragedie. Deocamdată, Dragnea se află la Rahova acolo unde trebuie să stea 21 de zile într-o perioadă de carantină.

În tot acest timp, Dragnea este supus unor investigaţii medicale și are dreptul să stea de vorbă cu un psiholog care trebuie să încerce să-i explice exact la ce să se aștepte în detenție. “Este cu moralul la pământ, încă nu-i vine să creadă că a ajuns la închisoare. Este într-o stare foarte proastă, este trist și pare pierdut. A ajuns chiar să strige numele Irinei (n.r. iubita lui), dar și pe al șoferului.

Citește și: LIVIU DRAGNEA ARE PARTE DE TRATAMENT SPECIAL LA PUȘCĂRIE. ORICE DEȚINUT ȘI-AR DORI ASTA

În fond, persoanele care erau tot timpul alături de el când se afla în libertate. Un lucru este cert, se va acomoda greu cu regimul de detenție”, a scris sursa citată. Mai mult de atât, Liviu Dragnea a fost chiar încadrat ca deţinut vulnerabil. “ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor, n.r.) vrea să evite o tragedie, motiv pentru care gardienii îi acordă o atenție specială. Nu-l scapă nicio clipă din ochi, în așa fel încât să evite o eventuală tragedie. Au o grijă aparte de el, au primit directivă clară”.

Sursa foto: gandul