Liviu Dragnea, rugaciune la moastele Sfintei Parascheva

Liviu Dragnea a fost prezent vineri seara la Catedrala Mitropolitana din Iasi pentru a se ruga la moastele Sfintei Parascheva. Vicepremierul a facut rugaciuni pentru poporul roman, dar si pentru cei care i-au vrut raul in ultima vreme, acuzandu-l de frauda la referendumul pentru demiterea presedintelui Basescu.

Dragnea a fost insotit de primarul Iasiului, Gheorghe Nichita. La iesirea din catedrala, vicepremierul a declarat: “”M-am rugat pentru cei care au gandit rau cu dosarul ala si cu ce au gandit sa faca. M-am rugat pentru toti cei care au avut dusmanie in suflet si au gandit rau”.

DNA a decis inceperea urmaririi penale fata de secretarul general al PSD, Liviu Dragnea. Acesta este acuzat de numeroase infractiuni in timpul desfasurarii referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu, “in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite”.

Procurorii anticoruptie enumara nu mai putin de zece metode prin care secretarul general al PSD a fraudat votul de la referendumul de demitere a lui Traian Basescu, printre care turismul electoral, falsificarea de semnaturi si votul exercitat de minori.