Liviu Dragnea s-a despărțit de Irina Tănase? Liderul PSD și-ar fi făcut deja o nouă iubită

Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase, susțin surse din cadrul PSD, care mai precizează că președintele Camerei Deputaților și-ar fi găsit o nouă iubită. Informația vine la doar o lună după ce Codrin Ștefănescu anunța că Irina Tănase și Liviu Dragnea se vor căsători „cât de curând.”

„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu în urmă cu o lună, în timp ce Irina Tănase și Liviu Dragnea se aflau în țările arabe.

Între timp, relația dintre cei doi pare să se fi încheiat, după cum anunță site-ul evz.ro. Liviu Dragnea ar fi tot mai stresat și irascibil în ultima perioadă. Haosul care s-a instalat în ultima vreme în PSD l-a agitat din ce în ce mai mult și l-a făcut să se reprofileze, urmând să candideze la alegerile prezidențiale, chiar dacă încă nu s-a decis încă sigur. Surse din cadrul PSD susțin că Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase și că și-ar fi făcut deja o altă iubită.

Claudiu Șerban, realizator de emisiuni TV și fostul director al trustului Evenimentul Zilei – Capital, a anunțat pe contul personal de Facebook că „se pare că Irinuca – cea cu năsucul mic, modelat din bisturiu – nu se mai află pe statul de plată al Marelui Flaușat. S-a înlocuit. (Să nu ziceți că nu v-am spus!)”, a scris jurnalistul pe rețeaua de socializare.

Sursa foto: adevarul