LIVIU DRAGNEA se CONTRAZICE cu VICTOR PONTA si ii da dreptate lui KLAUS IOHANNIS

Presedintele interimar al PSD LIVIU DRAGNEA l-a contrazis miercuri pe premierul VICTOR PONTA, spunand ca presedintele KLAUS IOHANNIS nu merge degeaba la Bruxelles si ca este important ca pozitia Romaniei pe tema refugiatilor sa fie facuta cunoscuta.

“Eu cred ca presedintele KLAUS IOHANNIS nu merge degeaba la Bruxelles. Eu am alta abordare fata de aceea a premierului. Niciodata nu cred ca presedintele Romaniei poate sa mearga degeaba la Bruxelles la Consiliul European. Acolo prezinta pozitia Romaniei care e bine sa fie stiuta, ea a fost prezentata si de domnul vicepremier Gabriel Oprea, este prezentata si de domnul presedinte Iohannis. Nu putem vorbi ca cineva merge degeaba la o intalnire cu liderii europeni. Este punctul meu de vedere foarte ferm”, a spus LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA VA CANDIDA LA SEFIA PSD! CAND VA FACE ANUNTUL OFICIAL

Intrebat daca ar fi fost mai bine sa mearga VICTOR PONTA la Consiliul European, asa cum considera premierul, LIVIU DRAGNEA a dat un raspuns ironic jurnalistilor: “Nu suntem la sezatoare!”, a spus presedintele interimar al PSD.

Sursa foto: realitatea