LIVIU DRAGNEA SE DA BINE PE LANGA HOMOSEXUALI

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu este de acord cu declaratiile sentorului Ioan Denes care a criticat homosexualii, spunand ca acestia ii pot leza libertatea daca merg de mana pe strada, informeaza Ziare.com.

“Nu sunt de acord cu afirmatiile domnului senator Danes si eu il sfatuiesc si pe el si pe ceilalti sa nu uite ca fac parte din PSD. PSD este un partid tolerent, nu un partid cu atitudini radicale. Este un partid care crede cu toata taria ca in societatea romaneasca avem loc toti. Le spun tututor. O sa le spun mai apasat la Sinaia (CEx-ul PSD este convocat pentru miercuri, la Sinaia – n.red.), poate aerul de munte o sa le faca bine. PSD-ul sprijina tolenta, ideea ca in Romania avem loc cu totii”, a declarat Liviu Dragnea.

Senatorul Ioan Denes a transmis ca se impotriveste unei legi a parteneriatului civil de care sa beneficieze si cuplurile de acelasi sex, pentru ca acestia ii “lezeaza” si “incalca” libertatea atunci cand isi “externalizeaza” comportamentul si merg de mana pe strada. “Prin aceasta rezolvare a unei probleme doresc sa legalizeze acele convietuiri, concubinaje, de fapt, intre persoane de acelasi sex. Vreau sa o spun foarte clar: atata timp cat modul in care se comporta un cetatean nu-mi lezeaza libertatea mea, are dreptul sa faca ce doreste dumnealui. Dar, in momentul in care imi lezeaza mie libertatea, atunci avem o problema. Vreau sa va spun foarte transant: (…) vor sa aiba dreptul sa faca infieri, sa mearga de mana pe strada”, a spus Denes.

In consecinta, mai multi membri ai comunitatii LGBT si nu numai au protestat, sambata, seara in fata sediului PSD din Bucuresti.

Sursa foto: psd