Liviu Dragnea se duce la DNA să ia în primire sechestrul! Când va fi adoptat bugetul pe 2018

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marți la Parlament că va merge azi la DNA. Întrebat de ziariști dacă se va duce la Direcția Națională Anticorupție, Liviu Dragnea a spus: “O să merg azi. Merg să iau în primire sechestrul. Urmează probabil sechestrul pe viață”.

Potrivit televiziunilor de știri, mai mulți suspecți din dosarul Tel Drum ar fi fost chemați astăzi la DNA pentru a fi înștiințați că li s-a pus sechestru pe avere.

Intrebat de ziariști despre acuzații procurorilor, acesta a mai spus: “Aflați de la DNA pentru că va da toate informațiile. Nu am cu ce să fiu șantajat. Nu DNA e cea mai importantă instituție din România, cu Parlamentul”.

Când va fi adoptat bugetul pentru 2018

Președintele PSD a mai declarat că proiectul de buget pentru anul 2018 ar putea fi adoptat în Guvern în 29 noiembrie. Imediat după terminarea termenului prevăzut pentru transparența decizională a hotărârii privind majorarea salariului minim. “Practic este finalizat proiectul de buget” la nivelul Guvernului, a răspuns Dragnea, la întrebările jurnalistilor.

După ajungerea la Parlament, vor urma niște zile pentru depunerea amendamentelor, iar după “sărbătoarea națională începe discuția în comisii”, a mai spus Liviu Dragnea.

Sursa foto: realitatea