LIVIU DRAGNEA, SERBAN NICOLAE si DANIEL SAVU CANDIDEAZA pentru SEFIA PSD

LIVIU DRAGNEA, SERBAN NICOLAE si DANIEL SAVU si-au depus candidaturile pentru functia de PRESEDINTE AL PSD, a anuntat marti presedintele Comisiei Electorale Centrale a partidului, FLORIN IORDACHE, relateaza Agerpres

“Am primit la Comisia Electorala Centrala a PSD cele trei candidaturi — este vorba de cea a domnului LIVIU DRAGNEA, SERBAN NICOLAE si DANIEL SAVU. Pana la ora 17,00, vom analiza cele trei candidaturi in ideea de a respecta ce s-a hotarat la CExN, adica declaratie pe propria raspundere, recomandare din partea organizatiei judetene si minim patru recomandari din partea altor organizatii judetene, si vom finaliza in cursul zilei de astazi (n.r. — marti) aceasta analiza, iar maine (n.r. — miercuri), in Comitetul Executiv, de la ora 16,00, vom prezenta acest raport, urmand ca in acest Comitet Executiv sa se valideze candidatura pentru alegerile interne din data de 11 octombrie”, a spus Iordache, la Palatul Parlamentului.

CITESTE SI: VICTOR PONTA: VOI VOTA CU LIVIU DRAGNEA, M-A CONVINS

El a precizat ca regulamentul prevede ca o organizatie judeteana sa dea numai o singura recomandare unei singure persoane, dar ca, in sedinta CExN de miercuri, este posibil sa se accepte o derogare de la aceste reguli daca va fi necesar.

Sursa foto: psd