VIDEO DRAGNEA si OPREA la sediul UNPR la “UN VIN RECE” ! La iesire vicepremierul era cam vesel!

LIVIU DRAGNEA si GABRIEL OPREA au avut, luni, o discutie, la sediul UNPR, imediat DUPA SEDINTA COALITIEI, in care s-a discutat CODUL FISCAL. Intalnirea dintre cei doi a avut loc in conditiile in care social-democratii urmeaza sa decida, in sedinta Comitetului Executiv National, cine va conduce PSD. Dragnea este asteptat sa faca un anunt daca o va concura pe ROVANA PLUMB.

CITESTE SI: Mai multe FILIALE PSD din tara il vor SUSTINE PE LIVIU DRAGNEA pentru conducerea PSD, la reuniunea CEX 

Liviu Dragnea a discutat mai putin de jumatate de ora cu Gabriel Oprea, la sediul UNPR. “In primul rand am primit o invitatie la UN VIN FOARTE RECE SI CU GHEATA. Eu nu sunt la serviciu, asta e”, a spus Liviu Dragnea, razand, la plecarea de la sediul UNPR.

Dragnea a precizat ca a discutat cu Oprea despre FUNCTIONAREA COALITIEI, dar si despre “INFORMATIILE COMPLET NEREALE” aparute in presa conform carora ar fi probleme intre el si Oprea. “Sunt prieten cu Gabi Oprea de ani de zile, ne stim de 10 -15 ani de zile”, a spus social-democratul.

Acesta a adaugat ca al treilea subiect discutat a vizat CODUL FISCAL. “Este firesc ca PREMIERUL SA FACA ANUNTUL pentru calea de urmat si are sustinerea totala a coalitiei. Astea au fost cele trei subiecte importante discutate in cele 20 de minute”, le-a spus Dragnea jurnalistilor.

El a precizat ca nu a discutat cu Oprea despre sefia PSD si nici nu a anuntat daca va candida sau nu la sedinta CExN de miercuri.  “O zi inseamna mult. (…) Dar ce, daca ar fi sa candidez, candidez impotriva lui Ponta? Decizia mea este determinata de DISCUTIA CU COLEGII din CEX, care sa ma convinga ca un astfel de gest ar ajuta partidul, pe o perioada strict limitata”, a explicat Dragnea, adaugand ca o decizie ar urma sa anunte marti.

CITESTE SI: ROVANA PLUMB: Ne-am consultat in coalitie si SUSTINEM CU TOTII CODUL FISCAL PROPUS DE GUVERNUL PONTA

Gabriel Oprea a precizat si el, dupa discutia cu Dragnea, ca a baut cu acesta un pahar de vin. “Rece, chiar asa a fost. Chiar AM BAUT, cu gheata ca e cald.” Intrebat daca il sustine pe Liviu Dragnea la sefia PSD, Gabriel Oprea a declarat: “Dl DRAGNEA E PRIETENUL NOSTRU, nu? (…) Chiar nu am discutat treaba asta”. Liderul UNPR a adaugat ca discutiile au vizat Codul Fiscal, tema sedintei coalitiei.

“Aceasta coalitie trebuie sa-i intareasca autoritatea lui Victor Ponta, fiindca este premier, si este corect ca primul-ministru sa va raspunda despre viitorul Codului. Si am hotarat – nu stiu daca v-a spus Rovana Plumb, ca am rugat-o eu sa va spuna treaba asta: Victor Ponta, premier al Romaniei, trebuie sa va faca declaratie dvs. despre Codul Fiscal, iar coalitia il sustine total“, a explicat Oprea.

Intrebat cum explica faptul el i-a spus Rovanei Plumb cu ce mesaj sa iasa dupa sedinta coalitiei Oprea a raspuns: “Doamna Rovana Plumb este presedinte interimar al PSD, este de fapt lider al acestei coalitii, PSD fiind partidul cel mai important. Si este corect ca liderul acestei coalitii – inainte era Ponta, acum liderul coalitiei este Rovana Plumb – si este corect ca problemele coalitiei sa le exprime doamna Plumb.”