Liviu Dragnea si Klaus Iohannis s-au intalnit pentru a discuta despre descentralizare si regionalizare

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD,  si Klaus Iohannis, prim-vicepresedintele PNL,  s-au intalnit, marti, la Ministerul Dezvoltarii, pentru a discuta pe temele descentralizarii si regionalizarii, ca urmare a deciziei luate luni in USL in acest sens, informeaza Mediafax.

La discutii participa si Marian Oprisan, presedintele UNCJR ,  Dan Nica, ministrul Comunicatiilor, Tudor Pendiuc,  primarul Pitestiului si presedinte al Asociatiei municipiilor – din partea PSD, precum si Cristian Adomnitei, presedintele CJ Iasi si deputatul Dan Motreanu – din partea PNL.

Intalnirea se defasoara cu usile inchise.

“La intalnirea USL de luni, s-a decis ca azi sa se organizeze o intalnire de lucru intre PSD si PNL si PC, sa discutam doua subiecte importante, doua obiective majore pe care le-a asumat USL, si anume principiile descentralizarii si discutii despre modificarea Legii de dezvoltare regională. Eu cred că azi e o zi importantă. Sunt absolut convins, fiind si experienta si intelepciunea dumneavoastra si a colegilor nostri, ca vom avea la final o concluzie comuna pe aceste doua subiecte”, a spus Dragnea, in debutul sedintei.

Sursa foto: citynews.ro