LIVIU DRAGNEA sucit de POPONET: Tara arde si eu va propun un RAHAT!

Liviu Dragnea i-a promis Codin „Poponet” Maticiuc ca va schimba legea in baza careia Laura Ioana Florescu, o tanara bolnava de scleroza multipla si care primea o pensie de handicap de 39 de lei pe luna, a ramas fara acest venit din cauza ca a scris o carte de poezii, de pe urma careia a obtinut venituri de 230 de lei intr-un an, informeaza postul Realitatea Tv.

Codin Maticiuc a publicat pe pagina personala de Facebook un apel in cadrul caruia ii solicita liderului social-democrat Liviu Dragnea sa modifice legea. “Ma gandesc ca ati putea propune modificarea acestei legi idioate. Ma gandesc ca ati putea schimba ceva atat de nedrept si stupid. Stiu ca nu e mare lucru. Tara arde si eu va propun un ca…t”, scrie . Dar sa va spun de ce m-am gandit la Dvs:

Liviu Dragnea i-a raspuns lui Codin Maticiuc la postare promitand modificarea legii: “Legea e imperfecta, nu cuprinde toate situatiile posibile. Asa sunt legile, limitate, asta e natura lor. Legea asta trebuie modificata. Ideea ce sta in spatele legilor este sa ajute cetatenii, nu sa provoace neplacerile. Asa ca vom modifica aceasta lege proasta”.

Presa autohtona a relatat in aceste zile despre cazul unei tinere, Laura Ioana Florescu, bolnava de scleroza multipla si care primeste de la stat o pensie de handicap de 39 de lei pe luna. Ea a ramas insa si fara acest venit infim, dupa ce a scris o carte de poezii, de pe urma careia a obtinut venituri de 230 de lei intr-un an.

Sursa foto: realitatea