LIVIU DRAGNEA: Toti bugetarii au nevoie de SALARII DECENTE

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat luni ca bugetarii au nevoie de salarii decente, pentru ca este nevoie de servicii publice de calitate, potrivit Agerpres.

 „Declaratiile belicoase la televizor nu fac bine nimanui, despre legea salarizarii bugetare este bine sa isi dea cineva cu parerea cand o vede. Trebuie sa vorbim despre faptul ca toti bugetarii din Romania au nevoie de salarii decente, pentru ca toata tara sau societatile comerciale, oamenii, cetatenii au nevoie de servicii publice de calitate, or daca vrei sa ceri calitate si eficienta de la un sistem administrativ trebuie sa fie platit bine. Daca vrei sa speri ca lupta anticoruptie va avea rezultate notabile trebuie ca cei care lucreaza in slujba statului sa aiba salarii decente, deci mai multa rezerva cand se fac aceste declaratii”, a spus LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: GORGHIU: Daca deficitul nu se va mentine in 3% pe 2016, vom trage linie MARIRILOR de SALARII

DRAGNEA a mai spus ca „toate masurile bune pentru milioane de romani” vor avea resurse financiare in buget.

„Eu zic ca este bine sa fim atenti si cred ca Guvernul a inteles si, din discutiile pe care le-am avut cu prim-ministrul Ciolos, toate masurile bune pentru milioane de romani vor avea resurse financiare in buget atat in ceea ce priveste maririle de salarii, celelalte masuri economice si eu zic sa fim mult mai cumpatati, mult mai putin razboinici la televizor si sa ne asezam mult mai atent si sa construim pentru aceasta tara, pentru Romania; romanii au nevoie de constructie”, a adaugat DRAGNEA.

CITESTE SI: DACIAN CIOLOS: VOM REUSI SA NE MENTINEM SUB TINTA DE DEFICIT BUGETAR DE 3% IN 2016

 Sursa foto: ziuanews