LIVIU DRAGNEA transmite CONDOLEANTE familiei primarului din Tatulesti

Presedintele PSD, LIVIU DRAGNEA, transmite condoleante familiei primarului din Tatulesti, LUCIAN ISTRATE, care a murit sambata dupa ce a fost impuscat la o partida de vanatoare in padurea din localitate.

“Am aflat cu mare tristete despre tragicul accident in urma caruia si-a pierdut viata Lucian Istrate, destoinicul primar al comunei Tatulesti din judetul Olt. Ma alatur tuturor colegilor din Biroul Permanent National, dar si  membrilor PSD din tara in a transmite sincere condoleante familiei indurerate, alaturi de toata compasiunea  noastra si gandurile de alinare. Ii vom pastra cu totii o vie amintire si ne vom ruga pentru odihna vesnica a celui care a fost un om demn, bun profesionist, un coleg si prieten adevarat!”, afirma DRAGNEA, intr-un comunicat.

CITESTE SI: PRIMARUL comunei TATULESTI, LUCIAN ISTRATE, a fost IMPUSCAT MORTAL la VANATOARE

Primarul din Tatulesti a murit sambata dupa ce a fost impuscat la o partida de vanatoare unde participa ca gonaci si nu ca vanator.

Lucian Istrate, in varsta de 49 de ani, era membru al PSD si se afla la al treilea mandat de primar al comunei Tatulesti.

Sursa foto: ziuaveche