LIVIU DRAGNEA: Trebuie mentinut echilibrul politic. Guvernarea la NOI, presedintia la EI

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca a discutat cu majoritatea colegilor din tara, iar opinia generala este ca PSD sa nu iasa de la guvernare, el precizand ca marti sau miercuri se va intruni in Comitetul executiv national al partidului, unde va fi analizata situatia.

“In aceasta campanie s-a tot spus ca nu e bine sa fie Victor Ponta presedinte pentru a nu da toata puterea intr-o parte. Mentinem echilibrul politic: presedintia la ei, guvernarea la noi. Am vorbit cu majoritatea colegilor. Parerea cvasiunanima este sa nu iesim de la guvernare ne intalnim maine sau poimaine. Le-am cerut colegilor ca presedintii de filale judetene sa se intalneasca cu activul de partid, sa socializeze”, a declarat Dragnea.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA a descoperit cine este VINOVAT de pierderea ALEGERILOR

”Facem Comitet executiv national zilele acestea. Astazi dupa-amiaza ne consultam. Am vorbit cu majoritatea colegilor din tara si opinia generasa este sa nu iesim de la guvernare si sa ne intalnim cat de curand sa analizam situatia. Ii rog pe colegii din tara ca in aceasta seara sa se intalneasca cu activul de partid si sa discute. Maine sau poimaine facem Comitet executiv si acolo facem planul”, a afirmat Liviu Dragnea, la sediul PSD.

CITESTE SI: SCANDALUL din PSD capata proportii: PONTA, DRAGNEA sa plece! REVENIRE de senzatie in fruntea partidului 

El a mai spus ca le-a cerut si le cere in continuare colegilor sai ”sa stea calmi”. ”Le-am cerut si le cer tuturor colegilor mei sa stea calmi pentru ca partidul merge inainte si vor exista analize. Nu se dau demisii cand toata lumea e incinsa”, a mai spus liderul PSD.

Sursa foto: adevarul.ro