LIVIU DRAGNEA trece la amenintari: Voi prezenta imagini COMPROMITATOARE

LIVIU DRAGNEA,  presedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD) si coordonatorul campaniei electorale a prezidentiabilului VICTOR PONTA, a anuntat miercuri ca va face o serie de dezvaluiri despre cum isi cumpara voturile adversarii de la Alianta Crestin Liberala (ACL).

“Pentru turul al doilea am sperat ca domnul Klaus Iohannis sa ii convinga pe cei din ACL sa nu mai cumpere voturi. Nu a reusit. Eu voi prezenta, astazi sau maine (miercuri sau joi – n.r.) niste imagini care sunt de necontestat, ca sa vada toata lumea cum este Romania lucrului bine furat. Si sa vada si toti acei care spun ca acest om este viitorul, cum incearca sa cumpere viitorul Romaniei si cu ce oameni, a spus Liviu Dragnea.

CITESTE SI: MIRCEA GOVOR, anchetat de DNA in dosarul STENOGRAMELOR PSD Satu Mare

In alta ordine de idei, DRAGNEA a incercat sa dea o conotatie ironica situatiei in care este implicat liderul social democrat de la Satu Mare, Mircea Govor, cel care a fost inregistrat in momentul in care isi ameninta subordonatii ca vor plati daca Victor Ponta nu iese castigator in judetul pe care il pastoreste.

CITESTE SI: AUDIO SOC din SEDINTA PSD. Directorii de scoli, AMENINTATI. Ce se intampla daca Ponta pierde alegerile 

“DNA il ancheteaza pentru niste asa zise declaratii – sa il cerceteze, nu stiu. Mircea Govor avea instrumente de tortura de la incizitie acolo si ii si biciuia. (…) Mircea Govor e asa mai glumet. (…) Nu sunt specialist in Govor”, acestea au fost replicile lui Dragnea privind amenintarile lui Mircea Govor devoalate de presa si a anchetei DNA care il vizeaza.

Sursa foto: realitatea.net