LIVIU DRAGNEA VA CANDIDA LA SEFIA PSD: ”Ma astept ca VICTOR PONTA SA MA VOTEZE MAINE”

Coordonatorul politic al PSD, LIVIU DRAGNEA, a anuntat ca va candida maine la CEX pentru a prelua INTERIMATUL PSD dupa DEMISIA lui VICTOR PONTA din functia de presedinte al PSD. 

”In urma discutiilor pe care le-am avut in ultimele zile cu colegii din CEX dar si cu altii din BPN, am decis ca maine SA CER VOTUL DE INCREDERE AL COLEGILOR pentru a prelua INTERIMATUL PSD dupa demisia lui VICTOR PONTA”, a declarat Liviu Dragnea. ”Niciodata nu voi face nimic IMPOTRIVA LUI VICTOR PONTA”, a mai adaugat Dragnea. 

CITESTE SI: DRAGNEA: VICTOR PONTA NU MAI ESTE FOARTE STABIL; imi asum CONDUCEREA PSD

”Acest vot va fi urmat de un PLAN CONCRET DE ACTIUNI atat politice cat si administrative care sa pregateasca atat toamna politica cat si anul care va urma” a anuntat acesta marti la sediul PSD.

Dragnea a vorbit de “implicarea unor colegi din conducerea partidului intr-o echipa care sa aiba mai multe atributiuni efective”, invocand din nou faptul ca PSD este un partid PREA MARE PENTRU A FI CONDUS DE O SINGURA PERSOANA.  

Este nevoie de intarirea partidului, de clarificare. Si de coerenta in actul de conducere.” Intrebat pe cate organizatii se bazeaza la votul de maine, Dragnea a raspuns ca nu face calcule. 

CITESTE SI: Mai multe FILIALE PSD din tara il vor SUSTINE PE LIVIU DRAGNEA pentru conducerea PSD, la reuniunea CEX

”Intre PSD si GUVERN va fi o relatie CORECTA, o relatie de COLABORARE PRIETENEASCA. Cum sa fiu eu adversar lui VICTOR PONTA? Suntem camarazi de atata timp. Ma astept ca VICTOR PONTA SA MA VOTEZE MAINE, ca si eu l-am votat pe el de multe ori”, a mai spus Dragnea, intrebat de relatia dintre partid si guvern daca va ajunge el in fruntea social-democratilor. 

Comitetul Executiv National (CExN) al PSD este convocat, miercuri, la ora 15:00, pentru a lua o decizie privind conducerea interimara a partidului. Dupa demisia lui Victor Ponta din functia de presedinte al PSD, interimatul la sefia PSD este asigurat de Rovana Plumb.

– in curs de actualizare