LIVIU DRAGNEA: VICTOR PONTA va castiga PREZIDENTIALELE la o diferenta semnificativa

LIVIU DRAGNEA, presedintele executiv al PSD, a declarat intr-un interviu acordat Agerpres, ca VICTOR PONTA va castiga ALEGERILE PREZIDENTIALE la o ”diferenta semnificativa” fata de contracandidatul sau, KLAUS IOHANNIS.

”Cred ca peste 53% va fi pentru Victor Ponta”, declara Dragnea.

Totodata, acesta afirma ca strategia electorala a PSD pentru turul doi al alegerilor prezidentiale vizeaza comunicarea cu cat mai multi oameni. ”O strategie foarte simpla. Sa comunicam cu cat mai multi oameni. La cat mai multi oameni trebuie sa ajunga care sunt proiectele lui Victor Ponta, ce vrea Victor Ponta sa faca pentru fiecare roman, sa explicam tuturor romanilor care este marele proiect al lui Victor Ponta — si anume marea unire a romanilor”, a adaugat Liviu Dragnea.

CITESTE SI: DEZBATERE IOHANNIS-PONTA EPISODUL II: B1 ii gazduieste pe PREZIDENTIABILI de la ora 20.00 

In opinia social-democratului, reprezentantul ACL in cursa prezidentiala, Klaus Iohannis, a facut o singura greseala. ”Cred ca domnul Klaus Iohannis a facut o singura mare greseala — faptul ca a acceptat candidatura”, mai spune Dragnea.

LIVIU DRAGNEA  a dezvaluit si concluziile analizei facute de social democrati la finele turului I al ALEGERILOR PREZIDENTIALE.

“Am avut intalniri cu toate organizatiile judetene, inclusiv cu organizatia din Bucuresti. Sunt organizatii care au muncit foarte bine, organizatii la care mai este loc de mai bine. Am avut o analiza asezata, nu cu cearta, pentru ca nu era cazul. Impreuna am identificat cu fiecare coleg din fiecare judet unde se putea face mai mult, am stabilit actiunile care se vor intreprinde si principala concluzie a fost ca in turul doi, ceea ce se si intampla, toate organizatiile judetene, toti militantii nostri si toti simpatizantii nostri vor merge sa vorbeasca direct cu cat mai multi oameni.

CITESTE SI: FOTO! In REPUBLICA MOLDOVA daca votezi cu PONTA ai transportul gratuit pana la sectie si inapoi!

Obiectivul nostru a fost de 37,5%. Am estimat ca putem atinge procentul de 40%, ceea ce s-a intamplat pentru primul tur. Cu actiunile pe care le intreprindem, cu mesajele care au fost si vor fi transmise in continuare, in campania electorala, in turul doi cred ca vom avea un rezultat foarte bun”, a spus Dragnea.

Sursa foto: realitatea.net