LIVIU DRAGNEA vrea neaparat sa devina presedintele PSD dupa plecarea lui PONTA la Cotroceni

PSD, LIDERI PSD, LIVIU DRAGNEA, SUSTINERE, RUGAMINTE, DEMISIE, ORGANIZATII PSD, CONDAMNARE, DOSAR REFERENDUM

LIVIU DRAGNEA, presedintele executiv al Partidului Social Democrat (PSD), a inceput deja batalia in culise pentru sefia PSD, informeaza siteul stiripesurse.ro. Conform sursei amintite, DRAGNEA a organizat o intalnire secreta cu baronii locali din sudul tarii, mai precis din Muntenia si Moldova, care a avut loc sambata la Braila si s-a desfasurat pe un vaporas intr-o mini-croaziera pe Dunare.

LIVIU DRAGNEA vrea sa isi atraga sprijinul mai marilor din teritori in vederea luptei acerbe care va avea loc pentru sefia PSD dupa ce VICTOR PONTA ar deveni numarul 1 de la Palatul Cotroceni. Unul dintre vicepresedintii PSD a dezvaluit pentru stiripesurse.ro ca DRAGNEA este de-a dreptul ingrozit de posibilitatea ca va pierde functia in favoarea lui DAN SOVA sau VALERIU ZGONEA, atat ministrul Transporturilor cat si presedintele Camerei Deputatilor aflandu-se in carti pentru acest post.

Citeste si: Intalnire de TAINA intre liderii Partidului National Liberal din Ardeal 

“LIVIU DRAGNEA ar vrea ca sa nu il prinda sfarsitul lunii iunie fara sa se stie cocotat pe scaunul lui VICTOR PONTA. Vrea sa transeze lupta pentru putere acum si nu la toamna cand are toate sansele sa zboare“, ar fi declarat pentru sursa amintita unul din liderii de Consiliu Judetean prezent la intalnire.

Citeste si: Elena Udrea, aleasa noul PRESEDINTE al PMP. UPDATE

In aceste conditii se explica presiunile lui LIVIU DRAGNEA legate de anuntul lui VICTOR PONTA in legatura cu  oficializarea candidaturii premierului la ALEGERILE PREZIDENTIALE din toamna.

Sursa foto: realitatea.net