LIVIU DRAGNEA vrea o revitalizare a aliantei dintre PSD si UNPR

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a declarat sambata, la Timisoara, ca Alianta de Centru Stanga (ACS), dintre PSD si UNPR, formata in iulie 2012 pentru alegerile parlamentare, ar trebui revitalizata, in conditiile in care Romania are nevoie de o stanga puternica.

“In opinia mea, in privinta aliantelor, ACS (PSD si UNPR) ar trebui sa fie revitalizata si luata serios in considerare. UNPR s-a dovedit ca este un partener de incredere, Gabriel Oprea a dovedit ca este un om de cuvant, iar in Romania este nevoie de o stanga puternica”, a afirmat LIVIU DRAGNEA.

CITESTE SI: DRAGNEA: IMI PROPUN IN CONTINUARE CA PSD SA PRACTICE O POLITICA A DIALOGULUI

DRAGNEA a mai spus ca doreste ca social-democratii locali sa gaseasca “un candidat care sa fie mai bun decat Nicolae Robu pentru a castiga Primaria Timisoara”.

LIVIU DRAGNEA a participat, sambata, la Timisoara, la Consiliul Judetean al PSD Timis, la care au fost prezenti primarii din judet ai partidului si unde s-au discutat chestiuni legate de viitoarea strategie a campaniei electorale din 2016.

CITESTE SI:  PSD BUCURESTI A VOTAT O REZOLUTIE PRIVIND ORGANIZAREA UNUI CONGRES IN LUNA OCTOMBRIE

De asemenea, LIVIU DRAGNEA a afirmat ca este de acord cu propunerea lui Sorin Grindeanu, presedinte al PSD Timis, de a se organiza un Congres extraordinar al PSD in jurul datei de 15 octombrie, astfel incat partidul sa intre in anul electoral 2016 intarit si cu o conducere stabila.

Sursa foto: jurnalul