LIVIU DRAGNEA vrea sa grabeasca schimbarile in PSD. Ce acuzatie l-a deranjat cel mai tare in campanie

Urmatorul Congres al Partidului Social Democrat (PSD) era stabilit pentru data de 7 februarie 2015, insa presedintele executiv Liviu Dragnea este hotarat sa organizeze un congres mult mai repede. Este foarte posibil ca aacest lucru sa se intample in finalul acestui an. Vicepremierul a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca este nevoie de organizarea unui Congres PSD in 2014.

“Marea majoritate a presedintilor de filiale si inclusiv eu sustinem ca Congresul ar trebui sa se finalizeze in acest an. PSD sa fie la inceputul unui nou an cu toate procedurile statutare indeplinite pentru a incepe o reconstructie atat doctrinara, cat si din punct de vedere al organizarii. E nepermis pentru un partid in 2014 sa nu aiba o comunicare constanta foarte bine organizata cu tinerii si retelele sociale”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.

CITESTE SI: PSD a pierdut pe mana primarilor traseisti. Alegatorii nu i-au urmat pe edilii care au trecut la alt partid

Pe langa relatia cu tinerii, un alt aspect care ar trebui sa faca parte din reconstructia imaginii PSD, in opinia lui Liviu Dragnea, este trimiterea la comunism. “O tema careia nu i-am acordat atentie: suntem noi sau nu continuatorii comunismului? Ce m-a nemultumit pe mine a fost acuzatia de comunism. Eu nu am fost membru de partid, nici Victor Ponta nu a fost”, a mai declarat Dragnea.

CITESTE SI: MISCARE SOC! Revenirea lui PONTA de saptamana viitoare, o LOVITURA pentru multi grei din PSD 

Sursa foto: realitatea.net