LIVIU DRAGNEA: Vreau sa fac ECHIPA CU VALERIU ZGONEA la CONDUCEREA PSD

Presedintele interimar al PSD, LIVIU DRAGNEA, a anuntat, vineri, la Conferinta judeteana a PSD Cluj, ca doreste sa faca echipa in conducerea partidului cu VALERIU DRAGNEA. Dragnea a facut si un apel catre VASILE DANCU sa revina alaturi de partid.

“Astazi, pe langa alte mesaje pe care le-am transmis, am vrut sa fac o solicitare publica domnului Vasile Dancu sa revina alaturi de partid, sa fie mai activ in a sprijini partidul. Sper sa accepte lucrul acesta, pentru ca social-democratia are nevoie de Vasile Dancu. De asemenea, am vrut sa anunt astazi ca IMI DORESC SA FAC ECHIPA CU VALERIU ZGONEA in conducerea partidului”, a declarat Liviu Dragnea la Conferinta judeteana de alegeri a PSD, unde a participat alaturi de Zgonea, citeaza Agerpres.

El a mai spus ca are foarte multa incredere in noua echipa a PSD care va fi aleasa la congresul partidului.

CITESTE SI:RARES BOGDAN IL AMENINTA PE LIVIU DRAGNEA: FIECARE VA PLATI! TIC-TAC, TIC-TAC!

“Cred foarte mult ca aceasta echipa, impreuna cu alti colegi pe care ii vom avea alaturi dupa alegerea in congres, o sa ne ajute sa ducem la capat noul proiect politic al PSD, pentru noul ciclu politic care incepe in 2016”, a completat presedintele interimar al PSD.

Dragnea este candidat unic la alegerile interne pentru functia de presedinte al partidului la scrutinul din 11 octombrie, urmand ca la Congresul PSD din 18 octombrie sa se aleaga conducerea formata din presedinte executin si vicepresedinti. Zgonea a evitat pana in prezent sa anunte ca va candida pentru functia de presedinte executiv, in tandem cu Dragnea.

Sursa foto: evz