LIVIU MIHAIU, intruchiparea perfecta a zicalei “cum este stapanul asa este si sluga”

LIVIU MIHAIU a ajuns la capat de linie. Mistocar din cale afara si, zic gurile rele, suporter inveterat al licorii lui Bachus, LIVIU MIHAIU,  jurnalistul arivist care poseda un talent nativ din cerul gurii pana in varful penitei, este, pana la urma, doar un combinator oarecare din peisajul autohton.

Si ca orice jurnalist “respectabil”, el are, sau a avut, si un stapan: SORIN OVIDIU VANTU! Un stapan penal care i-a satisfacut toate poftele acestui LIVIU MIHAIU care nu este altceva decat un „oportunist camuflat in blana ecologica” asa cum il caracterizau perfect jurnalistii de la Curentul inca de acum 6 ani.

Un oportunist care a incasat de la SORIN OVIDIU VANTU o suma frumusica, mai precis cu 10 cifre! Ce-i drept este vorba de moneda autohtona dar totusi….In cele cinci luni cat a pastorit Delta Dunarii, LIVIU MIHAIU nu putea rata combinatiile banoase, fostul guvernator avand flerul si instrumentele necesare la purtator pentru astfel de matrapazlacuri.

In ciuda faptului ca face pe niznaiul, LIVIU MIHAIU este bagat pana peste cap in mizeria abitir rascolita de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de cateva zile incoace. Mai precis miza numirii lui LIVIU MIHAIU in postul de guvernator al Deltei Dunarii o constituia  avizul de mediu pe care PSV Company (n.n. – controlata de stapanul SOV) trebuia sa il ia in vederea amplasarii a doua benzinarii plutitoare pe Dunare (n.n. – nisa de monopol), lucru care s-a si intamplat la o saptamana de la „inscaunarea” lui LIVIU MIHAIU. Pana la urma vorba aceea: cum e stapanul asa e si sluga….

Revenind in zilele noastre trebuie precizat ca oamenii lui Nicusor Dan de la USB se dau de ceasul mortii incercand sa se dezica de LIVIU MIHAIU desi, in campania electorala recent incheiata, jurnalistul – fost guvernator i-a sustinut cu toate armele pe baietii care „vor sa faca o curatenie generala in politica autohtona”. Si ca sa nu exista dubii va invitam sa urmariti filmuletul atasat acestor randuri.

In plus, reactia perorata deunazi pe sticla de madam Clotilda referitoare la LIVIU MIHAIU este cu atat mai hilara cu cat frantuzoaica cu aere de primar ratat are propriile sale bubite pe care ar trebui sa si le rezolve in loc sa incerce sa puna curu’ la bataie pentru altii….