LIVIU MIHAIU, trimis la odihna de RADIO GUERILLA

RADIO GUERILLA a anuntat, joi, ca a decis suspendarea emisiunii “Asta La Revista Mesei cu LIVIU MIHAIU”, pana la clarificarea dosarului in care Bogdan Olteanu este acuzat de procurori ca a primit un milion de euro si sprijin electoral de la Sorin Ovidiu Vintu, in schimbul unor demersuri la membri ai Guvernului pentru numirea lui LIVIU MIHAIU, in 2008, in functia de guvernator al Deltei Dunarii.

“RADIO GUERILLA a hotarat astazi suspendarea emisiunii “Asta La Revista Mesei cu LIVIU MIHAIU” pana la clarificarea dosarului penal al fostului Viceguvernator BNR, Bogdan Olteanu. Am fost intotdeauna guvernati doar de propriile noastre exigente de probitate morala si profesionala. Relansarea RADIO GUERILLA este succesul unei echipe libere de orice constrangere sau presiune din exterior. Binili Invinge!”, a anuntat postul de radio, pe pagina de Facebook.

CITESTE SI: LIVIU MIHAIU, INTRUCHIPAREA PERFECTA A ZICALEI “CUM ESTE STAPANUL ASA ESTE SI SLUGA”

LIVIU MIHAIU a anuntat si el, luni, pe contul de  Facebook, ca va fi in concediu de la RADIO GUERILLA pentru o perioada, in contextul in care Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a deschis o ancheta penala in cazul numirii sale in functia de Guvernator al Deltei, in anul 2008, dosar in care Bogdan Olteanu se afla in arest la domiciliu. “Mi-am luat un concediu de la emisiunea de la #13la14 nu numai pentru a nu aduce in ograda radioului, la care sunt parinte fondator si realizator, ultimul val de “nesimpatie”, dar si pentru ca, dupa purgatoriul la care am fost supus, imi este mai greu sa fiu zilnic in armonie cu starea de briza #gherilista in care acest radio a existat si va continua sa existe… #Illbeback”, a scris LIVIU MIHAIU pe Facebook.

Anterior, LIVIU MIHAIU afirmase, tot pe Facebook, ca nu stie ca numirea sa in 2008 ca guvernator al Deltei Dunarii sa fi avut loc in urma unui act de coruptie in care protagonistii sa fie politicieni, printre care Bogdan Olteanu, si omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu. La cateva zile distanta, Audiat de procurori, LIVIU MIHAIU le-a spus acestora  ca stia de la Sorin Ovidiu Vintu de aranjamentul pe care il va face pentru numirea sa ca guvernator al Deltei Dunarii, dar ca abia dupa numirea sa a aflat ca s-au dat si bani pentru acest lucru, potrivit motivarii deciziei de arestare la domiciliu a lui Bogdan Olteanu.

Sursa foto: realitatea