Liviu Varciu, despre Ilinca Vandici: Sunt indragostit! Ilinca e frumoasa, ai fi nebun sa nu iubesti o asemenea femeie

Se anunta un nou cuplu in showbiz? Daca ar fi sa ne luam dupa declaratii, cam asta s-ar intelege, dar ramane de vazut. Este vorba de Liviu Varciu si Ilinca Vandici. Liviu a marturisit aseara, in studioul Wowbiz de la Kanal D, ca este pur si simplu indragostit de Ilinca Vandici, subliniind ca o admira mult, iar daca vreodata va iesi o dragoste frumoasa intre ei, atunci nu-si va expune relatia la televizor. 

“Da, sunt indragostit! De viata sunt indragostit. De zilele astea frumoase pe care le am de vreo saptamana. De Dumnezeu pentru ca a facut cumva sa fie bine. Sunt indragostit de Ilinca Vandici”, a spus Liviu, prin telefon la Wowbiz.

Liviu Varciu a continuat apoi cu o serie de cuvinte laudative la adresa frumoasei Ilinca Vandici. “O sa ma uit la emisiune pana cand o sa plece Ilinca din platou, atunci o sa inchid televizorul si ma duc sa ma culc. Ilinca e frumoasa, ai fi nebun sau homosexual sa nu fii indragostit de o asemenea femeie. M-as bucura sa creada ce ii spun! Daca vreodata din prietenie o sa iasa o dragoste frumoasa, eu nu o sa o pun relatia noastra la televizor. Suntem maturi si o sa tinem dragostea asta frumoasa pentru noi, daca va fi ceva intre noi”, a completat Varciu, intr-o interventie telefonica.

Citeste si: Dezvaluiri scandaloase din viata Adelinei Pestritu

Inainte ca Liviu Varciu sa intre prin telefon, Ilinca Vandici spunea: “Ma cunosc de mult cu el. Ne-am intalnit de multe ori. Simpatia exista! Daca e sa fie ceva, vin si va spun. Nu m-am ascuns niciodata! Ne cunoastem de cand e lumea si pamantul, de vreo noua ani. Sunt o tipa singura, nu am obligatii. Sunt tanara, frumoasa, seducatoare… E greu sa nu isi doreasca barbatii sa ma cunoasca mai bine. Suntem oameni, suntem colegi, prieteni. Nu stiu daca exista chimie intre noi”.

Ilinca Vandici a enumerat si ce admira la Liviu Varciu. “Liviu e sincer, corect, deschis, de-asta il admir mult! E flatant ce a zis! Daca e sa ne facem declaratii de dragoste, sa o facem in particular”, a declarat Ilinca.

“Nu e primul barbat care imi spune ca e indragostit de mine. Eu sunt cerebrala, nu ma pierd cu firea. Eu si Liviu nu avem o relatie”, a completat ea.
Intrebata de Adelina daca ar vrea sa traiasca o poveste de amor cu Liviu Varciu, roscata a precizat: “Nu am de unde sa stiu ce se va intampla. Ce e scris acolo Sus, asta se intampla”.

Foto: Wowbiz