LOCOMOTIVA in FLACARI, zeci de pasageri au fost EVACUATI

O locomotiva a luat foc in mers pe ruta Targu Mures – Bucuresti. Garnitura trenului personal avea in componenta LOCOMOTIVA si alte patru vagoane. Conform primelor informatii niciun pasager care se afla in cele patru vagoane nu a fost RANIT.

O locomotiva a unui tren de persoane care circula intre Targu Mures si Bucuresti a luat foc, miercuri, in judetul Mures, doua echipaje de pompieri intervenind pentru stingerea incendiului, in timp ce calatorii au coborat din tren, fara a exista victime, arata primele informatii furnizate de ISU.

CITESTE SI: ACCIDENT FEROVIAR in Vrancea: O persoana a fost RANITA dupa ce un marfar a DERAIAT

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Mures, Mihai Gagyi, a declarat ca o locomotiva a unui tren de persoane care circula intre Targu Mures si Bucuresti a luat foc, miercuri dupa-amiaza, intre statiile Peris si Gornesti din judetul Mures.

Potrivit acestuia, mecanicul a observat incidentul, a oprit trenul, iar pasagerii au coborat din acestaLa locul incidentului au ajuns doua echipaje de pompieri din Reghin, care intervin pentru stingerea incendiului, locomotiva fiind decuplata de la tren.

CITESTE SI: TRENURILE din Gara de Nord, BLOCATE din cauza unor probleme la RETEAUA ELECTRICA 

Traficul feroviar este blocat in zona, intrucat exista o singura linie.

Sursa foto: realitatea.net