LOCUINTA medicului KASEM NASER, esteticianul vedetelor, a fost SPARTA DE HOTI

LOCUINTA din Mogosoaia a medicului ABU BAKR KASEM MOHD JAMIL NASER, cunoscut ca esteticianul vedetelor, a fost SPARTA, in noaptea de marti spre miercuri, de persoane necunoscute, care au furat din casa acestuia mai multe bunuri de valoare.

Potrivit unor oficiali din Politia Ilfov, medicul ar fi lipsit de acasa intre orele 23.00 si 01.00, iar cand s-a intors, a gasit urme de ravasire si a anuntat autoritatile.

Citeste si: Arestati dupa ce s-au laudat pe Facebook cu ce au furat

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Ilfov au inceput marti noapte cercetarile la fata locului si inventarierea bunurilor care au disparut din casa medicului de origine palestiniana.

In noiembrie 2012, politistii bucuresteni au perchezitionat LOCUINTELE medicului ABU BAKR KASEM MOHD JAMIL NASER si ale contabilului acestuia.

Citeste si: PERCHEZITII la persoane banuite de FURTURI DIN LOCUINTE

In urma investigatiilor in acel dosar, in care este cercetat pentru evaziune fiscala, anchetatorii au stabilit ca, in 2011 si 2012, medicul a operat, intr-o sala inchiriata la un centru medical, aproximativ 140 de femei, carora le-a marit sanii, printre acestea fiind si cunoscutele fotomodele Laurette Atindehou si Madalina Pamfile.

Sursa foto: stiri.com.ro