Locuintele din Drumul Taberei vor fi incalzite la parametri optimi cel tarziu miercuri

Locuitorii cartierului Drumul Taberei vor avea apartamentele incalzite la parametri optimi cel tarziu in cursul zilei de miercuri, temperatura din calorifere urmand sa creasca gradual din noaptea de marti spre miercuri, a anuntat primarul general interimar RAZVAN SAVA, dupa intalnirea cu ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu.

Potrivit unui comunicat al municipalitatii, la intalnirea care a avut loc marti au participat si conducerile RADET si ELCEN si s-a stabilit ca incepand de miercuri cele doua entitati sa lucreze unitar pentru furnizarea in parametri optimi a agentului termic in Capitala.

CITESTE SI: ELCEN va da in judecata PRIMARIA BUCURESTI pentru neachitarea SUBVENTIEI pentru GIGACALORIE

RADET si ELCEN vor comunica zilnic atat Ministerului Energiei, cat si Primariei Capitalei cantitatile de agent termic livrat populatiei, eventualele situatii de criza sau avarie fiind gestionate unitar de cele doua structuri.

“Prioritatea RADET si ELCEN este aceea de a asigura caldura in locuintele bucurestenilor, dincolo de problemele de ordin tehnic si financiar cu care se confrunta cele doua entitati. Se va lucra in comun pentru a livra un serviciu de calitate catre populatie”, a spus primarul general RAZVAN SAVA.

 Sursa foto: ziuaveche