Locuitori din MONTREAL, manifestatie de solidaritate pentru victimele incendiului din Colectiv

Mai multi locuitori din Montreal si-au anuntat prezenta pentru luni seara la o intalnire in Place de la Roumanie, din centrul orasului canadian, in semn de solidaritate cu victimele incendiului din clubul Colectiv din Bucuresti, in care si-au pierdut viata 31 de persoane.

Cele peste 20 de persoane care si-au anuntat, pe o pagina special creata pe Facebook, prezenta la intalnire vor aprinde o lumanare si se vor reculege, relateaza Stiridemontreal.com.

CITESTE SI: TRAGEDIA de la COLECTIV: PATRONII CLUBULUI, suspectati de UCIDERE SI VATAMARE CORPORALA. ALIN ANASTASESCU, retinut pentru 24 de ore. UPDATE

Sursa citata noteaza de asemenea ca mai multe campanii de strangere de fonduri au fost initiate pentru a ajuta financiar victimele incendiului.

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV: PATRONII CLUBULUI INCENDIAT DAU VINA PE ORGANIZATORII CONCERTULUI

Vineri seara, un incendiu de proportii a cuprins clubul buucrestean Colectiv in urma caruia 31 de persoane si-au piedut viata si peste 100 sunt internate in spital cu arsuri grave. Focul ar fi pornit din cauza unor artificii de interior, in timpul unui concert rock.

Sursa foto: colectiv.info