Locuitorii Sectorului 6 SPRIJINA persoanele afectate de INUNDATII

Un convoi cu ajutoare de urgenta a plecat joi dimineata din Sectorul 6 spre Vaideeni, judetul Valcea, au anuntat reprezentantii Primariei Sectorului 6.

Potrivit sursei citate, bunurile au fost donate de cetateni si firme private in cadrul actiunii demarate la inceputul saptamanii de Primaria Sectorului 6, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6 si Directia Generala de Politie Locala.

Primul transport consta in apa plata sau minerala – 1.800 sticle de 2 litri, ulei – 190 litri, conserve pate ficat – 417 bucati, faina – 100 kilograme, zahar – 20 kilograme, orez – 235 kilograme, haine – 12 baxuri si cinci saci. Siguranta convoiului este asigurata de Directia Generala de Politie Locala a Sectorului 6.

Citeste si: PUNCT DE COLECTARE pentru AJUTORAREA persoanelor afectate de INUNDATII, in Sectorul 6

Actiunea de strangere de bunuri si alimente destinate persoanelor afectate de inundatii continua pe raza sectorului, punctul de colectare fiind situat in incinta Clubului Seniorilor Sector 6, din Calea Plevnei nr. 234.

Persoanele care doresc sa ajute sunt asteptate de luni pana vineri intre orele 08.00 si 19.00 si sambata intre orele 08.00 si 14.00 cu alimente neperisabile, apa imbuteliata, obiecte de imbracaminte igienizate, produse sanitare si electrocasnice in stare de functionare.

Citeste si: CAMPANIE UMANITARA pentru SINISTRATI, demarata de Primaria Sectorului 3

Primaria Sectorului 6 multumeste tuturor persoanelor fizice si juridice din comunitate care au dat dovada, ca si in anii 2008 si 2010, de spirit de solidaritate, contribuind la eforturile de ajutorare a semenilor nostri aflati in nevoie.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6