Locul cu cele mai multe fenomene inexplicabile. Mărturiile unui explorator

În apropiere de satul Kova, din regiunea Krasnoyarsk, din Rusia, în mijlocul unei păduri, se află o pajişte misterioasă, de formă ovală, unde au loc fenomene inexplicabile.

Păsările sau animalele care intră în această poiană mor, dar, în mod ciudat, cadavrele lor nu se descompun. Vegetaţia nu prea creşte în zonă, iar animalele evită să se apropie.

Puţinii oameni care au avut curajul să vină aici ca să cerceteze fenomenul s-au plâns de dureri de cap, greaţă şi stări inexplicabile de anxietate, iar echipamentele de cercetare li s-au defectat brusc.

Din păcate, mulţi exploratori care au vrut să ajungă aici au dispărut în imensa taiga rusească. În anul 1991, o expediţie a unor ufologi din Vladivostok a avut parţial succes. Alexander Renpel, unul dintre participanţi, spune că în drum spre acea pajişte au început să se întâmple lucruri nefireşti.

„Acul busolei mele s-a blocat şi indica numai nordul. Spre seară, oamenii au început să simtă furnicături în corp, aveau dureri de cap şi de dinţi. Toţi eram foarte anxioşi. Când am ajuns la pajişte, echipamentul nostru radio s-a stricat şi am decis să ne întoarcem”, povesteşte Renpel.

Sursa traducere: descopera.ro