LOCURI DE MUNCA in STRAINATATE: Vezi tarile care fac cele mai multe angajari

Daca ti-ai cautat serviciu in Romania, insa nu ai ajuns la nici un rezultat, iti poti incerca norocul in strainatate. Chiar daca plecarea la munca intr-o alta tara este mai costisitoare si salariile pot fi pe masura.

Potrivit celui mai recent STUDIU MANPOWER, realizat la nivel mondial, sansele de ANGAJARE in Europa raman in continuare destul de mici, indeosebi in tarile puternic afectat de criza si de somaj. Joburi multe se ofera in schimb departe de casa, indeosebi in tari din Asia.

Citeste si: ANGAJARI DE SARBATORI IN STRAINATATE. IN ANGLIA SAU FRANTA SE DAU SALARII DE PESTE 1.000 EURO

Potrivit studiului, citat de realitatea.net, ANGAJATORII cu cele mai ferme intentii de ANGAJARE pentru urmatoarele trei luni sunt cei din India (previziune neta de ANGAJARE de 46%), Taiwan (38%), Noua Zeelanda (25%) si Singapore (19%).

Studiul privind Perspectivele Angajarii de Forta de Munca, ANGAJATORII din Peru (18%) raporteaza cea mai optimista prognoza din regiunea America de Sud, referitoare la trim. III. Pe locul doi in regiune se situeaza Columbia (16%).

ANGAJATORII din regiunea Asia – Pacific se asteapta la cresteri ale volumului de ANGAJARI in toate cele opt tari participante la studiu.

Citeste si: LOCURI DE MUNCA IN STRAINATATE: VEZI TARILE CARE FAC CELE MAI MULTE ANGAJARI

Cele mai slabe Previziuni Nete de ANGAJARE sunt raportate de angajatorii din Italia, Belgia, Franta si Olanda.

STUDIUL MANPOWER este bazat pe interviuri cu peste 65.000 de ANGAJATORI in 42 de tari si teritorii.

Previziunile ANGAJATORILOR

– India (previziune neta de angajare de 46%)

– Taiwan – 38%

– Turcia -26%

– Noua Zeelanda – 25%

– Singapore – 19%

– Peru – 18%

– Columbia – 16%

Sursa foto: lideruldeopinie.ro