Locuri IREALE de pe Pamant, despre care habar nu aveai. GALERIE FOTO

Turnul Eiffel, Colosseum-ul, Sagradra Familia, Arcul de Triumf, Piata San Marco, Muntele Rushmore, Podul Londrei, Big Ben, toate aceste OBIECTIVE TURISTICE sunt minunate si cunoscute in intreaga lume.

Cu toate acestea, in fiecare dintre aceste tari si in multe altele, exista LOCURI destul de putin cunoscute de catre marea majoritate a TURISTILOR, dar la fel de spectaculoase, daca nu chiar mai mult, precum suratele lor celebre. Te invitam sa descoperi cateva dintre aceste LOCURI IREALE, prin intermediul fotografiilor de mai jos:

MANASTIREA “CUIBUL TIGRULUI”, BHUTAN

MANASTIREA “CUIBUL TIGRULUI” este cea mai faimoasa MANASTIRE din Bhutan. Lacasul de cult este situat pe marginea unei stanci, la aproape 1.000 de metri altitudine deasupra vaii Paro. MANASTIREA a fost construita pentru a proteja pestera in care liderul guru Padmasambhava a meditat timp de trei ani, trei luni, trei saptamani, trei zile si trei ore, scrie portalul news.distractify.com.

SCARILE HA’IKU, HAWAII

Cele 3.922 de scari metalice suntcontruite la o inaltime de 853 de metri deasupra nivelului marii. Ele au fost facute in 1943 pentru a facilita instalarea cablurilor de antena. SCARILE HA’IKU sunt inchise publicului, insa multi turisti parcurg acest traseu noaptea.

Citeste si: TOP 10 CELE MAI PERICULOASE PODURI PIETONALE SI TRASEE MONTANE DIN LUME. GALERIE FOTO

AESCHER, ELVETIA

Hotelul AESCHER din regiunea muntoasa Appenzellerland este atat de sus incat iti trebuie o telecabina pentru a ajunge la el.

RISTORANTE GROTTA PALAZZESE, ITALIA

Amplasat in pesterile POLIGNANO de la plaja Polignano, acest restaurant este unul dintre cele mai impresionante LOCALURI din lume,prin prisma locatiei in care se afla.

CASTELUL ALCAZAR DIN SEGOVIA, SPANIA

CASTELUL ALCAZAR din Segovia, Spania se afla pe o stanca, la confluenta raurilor Eresma si Clamores. CASTELUL este unul dintre cele mai vestite din Spania si atrage prin forma lui ce aminteste de prova unei corabii.

LACUL THINGVALLAVATN, ISLANDA

LACUL THINGVALLAVATN se afla in Parcul National din Islanda si este un loc minunat pentru aventurierii adevarati. Scafandrii care se scufunda aici pot inota intre placile tectonice dintre doua continente, respective America de Nord si Europa.

Citeste si: 6 DINTRE CELE MAI FRUMOASE PARCURI NATIONALE PE CARE AI VREA SA LE VEZI! GALERIE FOTO

CAPPADOCIA, TURCIA

CAPPADOCIA este o regiune istorica din Anatolia central, cunoscuta in special pentru peisajele sale selenare si cavernele celebre aflate aici.

INSULA LORDULUI HOWE, AUSTRALIA

Superba INSULA este aproape neatinsa de om, avand o populatie indigena destul de mica. Doar 400 de turisti au voie sa o viziteze in fiecare an, limita fiind impusa pentru a proteja peisajul natural al INSULEI, casa unei lagune de cristale si a unui recif de corali uimitor.

MUNTELE AI-PETRY, CRIMEEA

Localizata pe muntele Kastron, fortareata Cembalo este un alt loc care merita vizitat. Este o zona care ofera vederi spectaculoase asupra golfului Balaklava.

BAGAN, BURMA

BAGAN este un ORAS stravechi, ascuns adanc in Burma (Myanmar). La un moment dat, orasul avea peste 10.000 de temple budiste. Astazi, mai exista doar 2.200, iar ORASUL este un loc superb de vizitat.

TOP 10 DESTINATII TURISTICE IN 2014. CE ORAS A DETRONAT PARISUL

Sursafoto: news.distractify.com