LOCURI SPECIALE pentru comercializarea PEPENILOR, in Sectorul 4

Vanzarea PEPENILOR pe raza Sectorului 4 va fi permisa si in acest an numai in SPATIILE SPECIAL AMENAJATE in acest sens in piete, a anuntat vineri Primaria Sectorului 4.

Astfel, pentru perioada 1 iulie – 31 august, Administratia Pietelor Sector 4 a amenajat un total de 50 de SPATII destinate comercializarii PEPENILOR direct de la producatori, dupa cum urmeaza: 25 de SPATII in Piata Sudului, 15 SPATII in Piata Progresul, opt SPATII in Piata Aparatorii Patriei si doua SPATII in Piata Covasna.

Citeste si: Pepenii de Dabuleni vs pepenii de Turcia. Vezi cum poti face diferenta intre pepeni

Producatorii veniti din zone renumite pentru cultivarea lubenitelor – Dabuleni, jud. Dolj, Budesti, jud. Calarasi, Amara, jud. Ialomita, Branceni, jud. Teleorman, Rosova, jud. Constanta si Scutelnici, jud. Buzau, au obtinut avizul pentru a vinde pepenii in aceste SPATII, depunand  la  Administratia Pietelor Sector 4 un dosar cu urmatoarele documente: cerere tip; certificatul de producator  vizat de primaria din localitatea de provenienta a producatorului; copie dupa si/sau buletinul de identitate.

Pentru practicarea unui comert civilizat si pentru respectarea normelor de salubrizare, fiecare SPATIU a fost dotata cu recipiente de colectare a deseurilor rezultate in urma desfasurarii acestei activitati, spun sursele citate.

Citeste si: VESTI BUNE de la ANRE: FACTURA la energie electrica SCADE de la 1 iulie

Comerciantii care nu vor respecta zonarea impusa de autoritatea locala si vor incerca sa vanda pepenii in alte locuri neautorizate, risca sa fie sanctionati de catre Politia Locala Sector 4.