Logan MCV are un nou rival ! FOTO in articol cu masina care se lupta cu marca romaneasca

Skoda Rapid Spaceback, dezvaluita in premiera mondiala luna trecuta, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, este noul rival de segment al Daciei Logan MCV.

In afara designului sau placut privirii, noua Skoda Rapid Spaceback impresioneaza si la capitolul interior, break-ul ceh de clasa compacta fiind capabil sa se laude, in primul rand, cu faptul ca ofera cel mai mare spatiu atat pentru picioare, cat si pentru cap, din segmentul sau, scrie 4tuning.ro. In plus, viitorii clienti vor mai avea la dispozitie un spatiu generos si pentru incarcarea bagajelor: 415 litri in mod normal sau 1.380 litri atunci cand bancheta spate este rabatata.

 

 

 

 

De asemenea, noua Skoda Rapid Spaceback se poate lauda si cu numeroase solutii practice, care promit sa faca viata mai usoara celor la bord.
Printre acestea se numara portbagajul cu podea dubla – altfel spus, portbagajul poate fi impartit pe doua niveluri orizontale, racleta pentru gheata din clapeta rezervorului si suportul pentru vesta reflectorizanta de sub scaunul soferului, mai scrie sursa citata.

Sursa foto: motorhead.ro si 4tuning.ro