Logica marca PSD. GEOANA compara cazul BASESCU-MONDIAL cu MINERIADELE!

Social-democratul Mircea Geoana a facut, in aceasta seara, o declaratie greu de inteles. A comparat MINERIADELE anilor ’90 cu retinerea lui MIRCEA BASESCU, incercand sa sugereze ca fapta fratelui presedintelui Romaniei este mai grava decat RASCOALELE ORTACILOR. O comparatie cel putin ciudata, daca ne gandim ca actualul presedinte de onoare al PSD, ION ILIESCU, este considerat, de anumiti analisti politici si jurnalisti, creatorul MINERIADELOR post-decembriste.

“TRAIAN BASESCU trebuie sa demisioneze. Pentru imaginea Romaniei afacerea de coruptie in care e implicat fratele presedintelui(n.r.-MIRCEA BASESCU) este mai rea decat o mineriada”, a uimit Geoana in cadrul unei interventii telefonice de la Realitatea Tv.

Citeste si: PSD muta dupa retinerea lui MIRCEA BASESCU: ALEGERI PREZIDENTIALE mai devreme

”In acest moment in care presa europeana este foarte sensibila la problema roma, cu aceste scandaluri legate de clanurile mafiote, a fi asociat presedintele ste devastator pentru tara. Maine stirea va fi viral, in presa straina, va genera o vulnerabilitate extrema pentru Romania. Situatia creata il obliga pe Traian Basescu sa demisioneze, pentru ca genereaza instabilitate, chiar daca este nevinovat, chiar daca nu a avut nicio tangenta cu intelegerea Mircea Basescu- Bercea Mondialul.

Citeste si: MIRCEA BASESCU, RETINUT. Fratele PRESEDINTELUI a ajuns in AREST!

Nu pot sa nu imi pun intrebarea daca banii pe care ii vehiculau cei doi nu au finantat campania electorala? Traian Basescu a fost in campanie cu Bercea Mondialul, a primit o salba de aur, a dansat acele dansuri rituale, in Slatina. Nu are cum sa se disocieze de clanul Bercea”, a mai spus fostul ministru de Externe.