LONDRA: INCENDIU de proportii in centrul orasului, MII de oameni EVACUATI

Politia metropolitana a declarat incident major un incendiu izbucnit miercuri dupa-amiaza la Londra.Mii de persoane au fost evacuate dintr-o zona centrala, strada Kingsway a fost complet izolata, iar soferii sunt sfatuiti sa ocoleasca zona.

Sase cisterne se afla la locul incidentului si asteapta deconectarea livrarii cu energie electrica in zona, inainte de a interveni pentru a stinge flacarile, scrie The Telegraph. 

Doua mii de persoane au fost evacuate din cladirile din zona centrala a Londrei. Incendiul se desfasoara sub trotuar in zona Holborn, unde, spun pompierii, ard cablurile electrice. La suprafata se vede cum iese fumul.Un cordon de siguranta de 25 de metri a fost instituit in zona si serviciul de pompieri a trimis 35 de pompieri la fata locului.

Pe masura ce fumul cuprinde intreaga zona, statia de metrou Holborn si tribunalul Royal Courts of Justice au fost inchise. De asemenea, incendiul a provocat amanarea sau anularea unor spectacole in teatrele din West End.Echipajele de interventie incearca sa previna raspandirea incendiului la cladirile apropiate si asteapta inchiderea livrarii de electricitate inainte de a stropi flacarile cu apa.

CITESTE SI: NEW YORK: INCENDIU PUTERNIC LA O CLADIRE, O PERSOANA RANITA GRAV. VIDEO

 Pompierii londonezi au relatat ca nu s-a inregistrat nicio ranire si navetistii sunt sfatuiti sa evite zona.

Sursa foto www.ziare.com