LOREDANA CHIVU castiga la Kanal D intr-o seara cat lua la Antena 1 intr-o luna. Cati BANI ia blonda

Saptamana trecuta, telespectatorii showurilor de noapte experimentau o stare de confuzie majora. Loredana Chivu, asistenta pacatoasa a lui Capatos, le zambea gales de sub sigla turceasca, la WOWbiz.

Urmau sa afle ca blonda dezertase de dragul banilor si de oful colegilor rautaciosi.

Dependenta de aparitiile publice pentru a-si mentine cota sus pe piata… evenimentelor private, Loredana Chivu se agata de micul ecran cu disperare.

Asa se justifica si faptul ca ani buni i-a servit drept planta ornamentala lui Capatos pe 500 de euro pe luna si s-a trezit abandonata in prag de iarna, anul trecut pe vremea asta, fara vreun plan de rezerva.

Ca sa se razbune, blonda s-a aciuat in curtea turcilor de la Kanal D, care au varat- o in show-ul lor de seara, principalul competitor al lui Capatos.

Dupa cateva saptamani de ratacire in interminabila telenovela a lui Leo de la Strehaia, Loredana s-a intors la taticul ei pacatos de la Antena 1 si si-a continuat cariera de planta ornamentala. De data aceasta, contra unui salariu marit la 1.000 de euro pe luna.

Doar ca, spun cei care au auzit-o smiorcaindu- se, glumele rautacioase ale lui Bordea si faptul ca nu-si mai simtea apartenenta acolo, au facut-o sa emigreze din nou la turci, direct in bratele lui Leo. In realitate, dezertarea ei a avut un pret bun.

Fiecare aparitie a Loredanei la Kanal (doua pana acum) ii baga in sutien 1.000 de euro, cat lua la Capatos dupa o luna de unduit si rascracarat in fata camerei. Iar aparitiile ei vor fi dictate doar de cifrele de rating si nu de scenaristii showului, soarta financiara si profesionala a domnisoarei Chivu ramanand astfel la mana… audientei.

Sursa: libertatea