Loredana Groza, artistul anului 2013 la Premiile Muzicale Radio Romania. Vezi lista completa a castigatorilor

Loredana a primit trofeul pentru “Artistul anului 2013”, la cea de-a XII-a editie a Premiilor Muzicale Radio Romania, care a avut loc duminica seara, la Sala Radio din Bucuresti.

PREMIILE MUZICALE RADIO ROMANIA. Premiul i-a fost inmanat cantaretei de catre presedintele-director general al Societatii Romane de Radiodifuziune, Ovidiu Miculescu.

“Viata mea este muzica, destinul meu este muzica si nu intamplator acest premiu inseamna ca am ales calea cea mai buna, aceea spre sufletele voastre”, a spus Loredana, extrem de emotionata la primirea premiului.

La gala Premiilor Muzicale Radio Romania si alti artisti romani au urcat pe scena pentru a fi premiati. Astfel, cea mai buna interpreta pop a fost desemnata Andra, care a primit si distinctia pentru cel mai bun album pop – “Inevitabil va fi bine”.

Citeste si: SMILEY A RAMAS FARA PERMIS. ARTISTUL A FOST PRINS CONDUCAND CU O VITEZA INCREDIBILA

PREMIILE MUZICALE RADIO ROMANIA. Smiley a iesit cel mai bun interpret pop si a castigat si premiul pentru cel mai bun mesaj, pentru piesa “Acasa”.

Cantecul anului a fost desemnat “Perfect fara tine”, interpretat de trupa Vama, in timp ce Laurentiu Duta a primit distinctia pentru cel mai bun compozitor.

Cel mai bun cantec pop a fost desemnat “Ecou”, interpretat de Elena Gheorghe feat. Glance, iar “Aroma”, melodia interpretata de DJ Sava feat. Raluka, a primit titlul de cel mai bun cantec pop-dance.

PREMIILE MUZICALE RADIO ROMANIA. Trupa Holograf a primit premiul pentru cel mai bun artist pop-rock. Holograf a primit si distinctia pentru cel mai bun cantec pop-rock, pentru melodia “Roua diminetii”.

Cel mai bun album folk a fost desemnat “Mozaic”, de Nicu Alifantis. Alifantis a primit si distinctia “Omul cu chitara”. Totodata, piesa “Sentimente” de Vasile Seicaru a primit premiul pentru cel mai bun cantec folk.

PREMIILE MUZICALE RADIO ROMANIA. Si tinerele talente au fost premiate duminica seara. Nicole Cherry, in varsta de 15 ani, a fost desemnata cel mai bun debut al anului 2013, in timp ce Vanessa Marzavan, in varsta de 13 ani, a primit premiul Radio Romania Junior.

Gala Premiilor Muzicale Radio Romania a fost prezentata de cantaretii Alexandra Ungureanu si Cornel Ilie.

Sursa foto: radardemedia.ro