Loredana Groza, cu ochii in lacrimi. Vezi ce a patit. FOTO

Loredana Groza traieste zile de cosmar. Una dintre dansatoarele sale, Lexi, a murit! Fata avea 16 ani si, pe 30 august, fusese internata cu diagnosticul de meningita pneumococica.

Problemele de sanatate ale fetei au inceput pe 20 august cand, potrivit declaratiilor mamei, a fost dusa la Institutul ORL “Dr. D. Hociota” din Bucuresti. “Incepuse sa o doara capul. Am fost cu ea la institutul din Panduri si a fost diagnosticata cu otita. Am tratat-o pentru aceasta afectiune timp de o saptamana. A fost vazuta de trei ori de doctorul de urechi care ne-a spus pe 26 august ca putem sa intrerupem tratamentul cu antibiotice”, a povestit Cristina Olteanu, mama Alexandrei, citata de evz.ro.

Pentru ca tanara se plangea in continuare de dureri cumplite de cap, a fost dusa din nou de parinti la spital, de data aceasta Institutul “Matei Bals”. Parintii suspectau o meningita, insa doctorita de garda, a carei identitate nu a fost dezvaluita nici de spital si nici de parinti a considerat ca nu prezinta intreaga simptomatologie specifica meningitei si, prin urmare, a trimis-o acasa.

Dupa un alt diagnostic gresit, pus de un medic de la Ambulata – otita severa – Alexandra a ajuns la Spitalul “Grigore Alexandrescu”, unde i s-a pus diagnosticul corect, fata fiind transportata de urgenta la “Matei Bals”.

Aici, in ciuda tratamentului, organismul ei a cedat, Alexandra stingandu-se din viata in aceasta seara.

Sursa foto: cancan.ro