Lorena si George sunt pregatiti pentru a deveni parinti

Lorena si George au fost desemnati de voturile fanilor emisiunii “Mireasa pentru fiul meu” drept castigatori ai sezonului al doilea.

Tineri si joviali, cei doi iubiti au reusit sa castige simpatia telespectatorilor, la capatul unei stagiuni considerate cea mai reusita din instoria show-ului moderat de Mirela Boureanu Vaida.

Periodic, Lorena si George posteaza fotografii pe paginile personale de Facebook prin intermediul carora ii informeaza pe cei care le sunt apropiati despre evenimentele importante din viata lor.

Lorena si George s-au decis sa se casatoreasca in marea finala de la “Mireasa pentru fiul meu” si bine au facut! La doi ani de eveniment sunt extrem de fericiţi. Acum, singurul lucru care le lipseste este un copil. Ei bine, cei doi fosti concurenţi de la “Mireasa pentru fiul meu” s-au fotografia, la un botez, in timp ce ţineau un bebelus in braţe. Imaginea a ajuns rapid pe Internet si prietenii lor virtuali au inceput sa speculeze faptul ca cei doi isi doresc un copil.

“Este copilul lor?”, “Sa se puna pe treaba” sau “Le sta foarte bine”, sunt doar cateva dintre mesajele lasate de prietenii lor de pe contul personal de socializare la poza cu pricina.

Sursa stire: spynews.ro