Loteria bonurilor fiscale: Cine sunt câștigătorii din luna ianuarie

Loteria bonurilor fiscale. Duminică are loc o nouă extragere a bonurilor fiscale câștigătoare emise între 1 și 31 ianuarie. Vor fi acordate 100 de premii dintr-un fond de un milion de lei.

Update: Bonul fiscal câștigător are valoarea de 501 lei și este emis pe data de 30 ianuarie.

Știre inițială

Selecția câștigătorilor va fi realizată în două etape, se arată într-un comunicat de presă. Duminică e prima etapă, care va constă din extragerea bilelor care vor determina ziua emiterii și valoarea bonurilor câștigătoare, iar dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a două extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câștigătoare.

De asemenea, rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-urile Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al C.N. “Loteria Română” (CNLR).

Cererile de revendicare ale premiilor pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Cei care dețin bonurile câștigătoare trebuie să le depună în original, alături de o copie după buletin și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF, potrivit sursei citate.

“Un bon fiscal este considerat câștigător doar dacă îndeplinește cumulativ condițiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul și seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data și ora emiterii precum și numărul de ordine”, se mai arată în comunicat.

Sursă foto: realitatea